Toni Rodríguez es uno de los chefs veganos más populares de nuestro panorama culinario.
El chef vegano nos explicó como y cuando empezó a sentir la llamada de las verduras y frutas, y de esos productos naturales con los que cocinar sin renunciar a nada.
Como persona a la que todo esto del mundo veggi no le va mucho, he de confesar que tras su conferencia me apetecía probar alguna que otra cosa.
El chef Toni Rodríguez nos deleitó con dos de sus dulces veganos, galletas y bombones, ambos deliciosos.

A la hora de cocinar, no solo dio sus recetas ingredientes y cantidades, sino que pidió voluntarios que quisieran participar con él en la elaboración de las mismas.
Fue una gran tarde, divertida, amena y muy productiva.
Toni Rodriguez is one of the most popular vegan chefs on our culinary scene.
The vegan chef explained how and when he started to feel the call of vegetables and fruits, and of those natural products with which to cook without giving up anything.
As a person to whom all this veggi world does not go much, I must confess that after his conference I wanted to try something else.
Chef Toni Rodriguez delighted us with two of his vegan sweets, biscuits and chocolates, both delicious.
At the time of cooking, he not only gave his recipes ingredients and quantities, but also asked for volunteers who wanted to participate with him in the preparation of the same.
It was a great afternoon, fun, enjoyable and very productive.
Imagenes de; Carlos Jovacho



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